Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Cineclub Sala 1. Concurs de curtmetratges

Titular notícies

Cineclub Sala 1. Concurs de curtmetratges

Dijous 2 Juny 2016

L'Associació d'amics de la Carpa Juanita junt amb el Cineclub Sala1 organitza la segona edició del Concurs de Curtmetratges El Rotllo d'en Roig. 

Proposem fer un curtmetratge de 3 minuts amb una temàtica/paraula clau, on els participants hauran d'enregistrar i editar una història amb aquests paràmetres concrets en 72 hores. 

El Rotllo d'en Roig forma part de les activitats dins del Premi Roig Toqués, qui a part de donar el porró a la Carpa Juanita, col·leccionar milers d'andròmines i objectes marins, era un prolífic "cineísta" que va fer curtmetratges de temàtiques variopintes i enregistraments de la Vilanova de l'època. 

El concurs començarà el divendres 10 de juny a les 12h, on anunciarem els paràmetres a les xarxes socials i a través del correu electrònic a tots els participants que s'hi hagin inscrit prèviament. A partir de llavors, tindran 72h per crear el seu curtmetratge, fins dilluns 13 de juny a les 12h. 

L'entrega de premis serà el dissabte 18 de juny, durant La Festa d'en Roig, que tindrà lloc al Parc de Baix a Mar (antiga Pirelli), on es projectaran tots els curtmetratges i es revelaran els noms dels premiats. A la festa comptarem amb actuacions musicals de la mà de La Medusa, tallers, sopar dels Gambots i moltes coses més que ja us anirem concretant. 

El concurs comptarà amb un premi de 300€, i un segon premi dels cineclubs catalans Miquel Porter, de 150€, així com entrades gratuïtes al Cineclub Sala1. 

Per consultar les bases del concurs, punxeu aquí.
Per veure els curtmetratges de l'any passat, punxeu aquí
Us enviem fotografies de l'any passat per si voleu fer-les servir. 
Per a més informació: 617 43 55 64 (Alba Cruells)



Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016



PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016